.

  Βεΐκου 30, Κουκάκι    +306947285598   info@kouvaritherapy.gr   Facebook

Καλωσήλθατε στη σελίδα μου

Σε ένα περιβάλλον με αποδοχή και σεβασμό, έρχεστε σε επαφή μαζί μου μέσω διαδικασιών Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας. Απευθύνομαι σε ανθρώπους που μπορεί να έχουν αναγνωρίσει προσωπικές δυσκολίες σε διάφορους τομείς της ζωής τους, ή θέλουν να κατανοήσουν το τρόπο με τον οποίο λειτουργούν. Σε αυτή λοιπόν τη διαδικασία της συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας, οι συμμετέχοντες ερχόμενοι σε περισσότερη επαφή με τον εαυτό τους, βάζουν στόχους που τους οδηγούν στη μετακίνηση, στην αλλαγή και στη πραγμάτωσή τους.

Εκτιμώ πως κάνοντας μια αρχική επαφή με ένα θεραπευτή μπορεί να εξελιχθεί σε καταπληκτική εμπειρία, γι' αυτό παρακαλώ περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μου.

Η εκπαίδευσή μου στη Προσωποκεντρική Προσέγγιση μπορεί να σας παρέχει βραχυπρόθεσμη αλλά και μακροπρόθεσμη συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία στο χώρο μου, και σε περίπτωση χιλιομετρικής απόστασης μπορεί να πραγματοποιηθεί τηλεφωνικά ή μέσω skype.

Επίσης η στήριξη σε γονείς, ζευγάρια και ομάδες, είναι, καί αυτό, ένα κομμάτι της θεραπευτικής δουλειάς.

Οι συναντήσεις είναι εντελώς εμπιστευτικές και απόρρητες.

Η προσβασιμότητα στο χώρο μου είναι εύκολη, καθώς αυτός βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας ανάμεσα στο μετρό στάση Ακρόπολη και στάση Συγγρού Φιξ. 

 Με εκτίμηση,

Κούβαρη Ελένη

 

 
 
 

'Το περίεργο παράδοξο είναι ότι όταν αποδέχομαι τον εαυτό μου ακριβώς όπως είμαι, τότε μπορώ να αλλάξω'

Carl Rogers (1902-1987)

 

Βιογραφικό σημείωμα

Ο δρόμος της Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας απλώθηκε μπροστά μου, όταν ολοκλήρωσα τις σπουδές από το τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, πριν από δέκα χρόνια (αριθμός Αδείας Ασκήσεως Επαγγέλματος Ψυχολόγου 9917/7-10-05).

Αμέσως πριν αποκτήσω το μεταπτυχιακό τίτλο Msc με ειδίκευση στη Κλινική Ψυχολογία στο Leiden University της Ολλανδίας, είχα ήδη ξεκινήσει να εκτιμώ την εμπειρία στη συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία, αφού δόθηκε μια σπουδαία ευκαιρία να δουλέψω με ψυχιατρικούς εφήβους σε παράρτημα του Παίδων Αγία Σοφία, αλλά και στη συμβουλευτική γραμμή παιδιού και εφήβου της ΕΨΥΠΕ. Έτσι, μυήθηκα στις συμβουλευτικές δεξιότητες αναφορικά με τους παραπάνω τομείς.

Μετά το μεταπτυχιακό της ειδίκευσής μου και συνεχίζοντας το ταξίδι της συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας, απέκτησα κλινική εμπειρία στη Β΄ Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Αττικού Νοσοκομείου..

 

Read More

  • Σε ένα φιλόξενο χώρο
Τηλ: 6947 28 55 98, 210 9244867 E-mail: elenikouvari@gmail.com
Βεΐκου 30 Κουκάκι Αθήνα
Σε ένα φιλόξενο χώρο
Προσωποκεντρική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία